به گزارش خبرنگار مهر، سالار عرفانی نسب صبح یکشنبه در مراسم نمادین به صدا درآمدن زنگ انجمن اولیا و مربیان اظهار داشت: 23 هزار و 290 نفر عضو اولیا از سوی خانواده ها در مدارس استان در این تعداد انجمن حضور داشتند.
وی ادامه داد: انجمن اوليا و مربيان در مدارس کردستان 21 هزار و 290 جلسه داشت که نتیجه آن تصویب 87 هزار و 680 مصوبه بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان بیان کرد: در نتیجه اقدامات اولیا و مربیان در قالب انجمن اولیا و مربیان مدارس دو هزار و 545 دوره آموزشی برای خانواده ها تشکیل و 106 هزار و 103 نفر در کلاس های آموزشی حاضر شدند.
عرفانی نسب افزود: در این مدت 30 هزار و 76 ساعت آموزش به حاضران در دوره ها ارائه شده و همین امر موجب شد که استان کردستان در بحث اولیا و مربیان براساس سنجش وزارت آموزش و پرورش در سطح ممتازین کشوری قرار گیرد.
وی عنوان کرد: انجمن اولیا و مربیان در سایه ارتباط فرهنگ دوستانه در کردستان رشد چشمگیری داشته و حضور والدین در کنار فرزندان و همگام با مربیان آموزشی آنها بیانگر اهمیت موضوع اولیا و مربیان در کردستان و درک درست از این موضوع بین خانواده ها است.
عرفانی نسب افزود: مدرسه و خانه دو نهاد مهم در بحث تعلیم و تربیت هستند که خانواده متولی اصلی تربیت در دوره اول زندگی است که از خمیر مایه های شکل گیری شخصیت پایدار در فرد است.
وی اظهار داشت: نقش الگویی والدین در دوره اول زندگی از اهمیت خاصی برخوردار است و زمینه ساز تبیین شخصیتی در دو دوره بعدی توسط مدرسه می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان ادامه داد: شخصیت فرد تابع حرکت در مسیر سه ضلع خانواده، مدرسه و جامعه است و پیوند اولیا و مربیان یک امر ارزشمند و مهم است که ارتباط بین این دو نهاد می تواند خمیر مایه شخصیت فرد برای حضور در جامعه را فراهم کند.
عرفانی نسب بیان کرد: انجمن اولیا و مربیان با توجه به اهمیت و ضرورت وجودی آن یک امر خطیر است که می تواند زمینه ساز رفع بسیاری از موانع و تنگناها در محیط آموزشی شود.
وی یادآور شد: وضعیت موجود در هر جامعه نتیجه عملکرد گذشته و فردای آن تابع امروز جامعه است که آینده نگری و داشتن باور درست از تعلیم و ارائه بهترین روش برای تربیت یکی از مهمترین فرصت ها در ساخت بهترین موقعیت است.
نظر شما